Csokoládé masszázs

A wellness masszázs az egyik legkeresettebb masszázs-típusok közé sorolható. A “wellness” szó jelentése: “érezd jól magad!” Sokszor nevezzük inkább komplex testkezeléseknek mintsem konkrét masszázsnak, hiszen ezeknél a masszázs típusoknál általában amellett, hogy természetesen a klasszikus svéd masszázs alapfogásaival dolgozunk, a legfontosabb szerepet mégis a használt termékek, vivőanyagok töltik be.

Célja, hogy a betegségek kialakulását megelőzze és javítsa a fizikális és szellemi közérzetet. A mai rohanó életmódban a pszichoszomatikus tünetek (türelmetlenség, ingerlékenység stb.) okozta  feszült, rossz közérzet kialakulásának oldására egy jól alkalmazható alternatív módszer. Nemcsak a lazításban, de a működési zavarok megszüntetésében is nagy szerepe van.

Újszerű, és csodálatos érzést nyújt a csoki masszázs: a 75-85%-os kakaó kakaóvajat, kálciumot, magnéziumot, cinket, vasat, foszfort és további 600 féle nyomelemet tartalmaz.

A csokoládénak kettős hatása van. Egyrészt a bőrápoló hatása csodálatos, hiszen a csokis peeling (bőrradírozás) már önmagában kellemes, puha hatást vált ki, továbbá a könnyen felszívódó speciális termékek bőrtápláló, revitalizáló hatásúak, a bőrt élettel töltik fel. Másrészt a csokoládé masszázs a leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális “jólétben”. Kivételes anti-stressz és rossz közérzet űző hatású.

A csokoládé masszázs jótékony hatásai:

Antidepresszánsként alkalmazható a kezelés. Hidratálja, rugalmassá teszi a bőrt. Lipid és zsírbontó hatású. A veséket méregtelenítésre készteti. A bőrön és szaglóhámon keresztül felszívódó csoki, boldogságérzetet, relaxáló hatást biztosít.

A csokoládé masszázs öregedésgátló hatása mellett a finom, meleg kakaóillat, a hangulatos fények és a lágy zene hatására az izmaink ellazulnak és a szorongásaink is elmúlnak.

Jelentkezz most!

Egy napon belül visszahívlak a megadott telefonszámon, és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot!

Error: Contact form not found.

Bejelentkezés szükséges!

A bérletek felhasználásának szabályai: A 5-10 alkalmas bérletek a vásárlás napjától 3 hónapig érvényesek. Az előjegyzett időpont az előző napon még lemondható/ módosítható, aznapi lemondásra nincs lehetőség, a bérletből lehúzásra kerül. Bérleteink névre szólóak. Késés esetén az aznapi kezelés időtartama, a késéssel arányosan lerövidül.

AJÁNLÁSOK

Ti mondtátok
 • A hullámmasszázs az valami csoda, totálisan beleszerettem!???? Teljesen feltöltődtem utána, mindenkinek ajánlom!

  Vivien
 • 100%ig megbízható látható eredmények már pár alkalom után. Csak ajánlani tudom. 🙂

  Szasza
 • Szívből ajánlom, 5/5 ***** 🙂

  Diána
 • A legjobb masszőr, őszinte barát! Csak ajánlani tudom! 🙂

  Anett
Kapcsolat

Telefon: +36 (20) 400 48 57

1144 Budapest, Füredi utca 52-54

Jelentkezz most!

Error: Contact form not found.