Nyomásterápiás nyirokmasszázs 3in1

A PressoSpa 3in1 készülék nagy előnye, hogy képes párhuzamosan, két különböző kezelést végezni, azaz egy EMS izomstimulációs kezelést és egy infra-nyomásterápiás kezelést. Nagy teljesítményének köszönhetően pedig egyes kezeléseket még intenzívebben és hatékonyabban tudunk végezni.

1.     Légnyomásterápia (hullámmasszázs, nyirokmasszázs, presszóterápia)

 A nyomásterápiás funkció kifejezetten a szervezet nyirokrendszerének serkentésére lett kialakítva. A pneumatikus masszázsnak köszönhetően a nyirokkeringés felgyorsul, így a különböző keringési problémák orvosolhatók és olyan, szinte már nép problémának számító tünetek előzhetők meg a kezeléssel, mint az ödéma, visszértágulat vagy nyirokpangás.

Kinek ajánlott kifejezetten a nyomásterápiás kezelés?

 • Ödémás betegeknek
 • Mélyvénás trombózist elszenvedő vendégeknek
 • Sok állással járó munkavégzés esetén
 • Mozgáshiányos életmód
 • Túlsúly, cellulit esetén
 • Felhalmozódott salakanyagok kiürítésére
 • Hőhatás esetén
 • Nyirokrendszer betegség esetén
 • Vénás-keringési rendellenességek esetén
 • Megelőzésként
 • Alakformáló kezeléseknél a zsír kiürítésére
 1. Infrahő (fogyás,zsírtömeg csökkentés)

Az infravörös karcsúsító kezelés gyorsítja a test természetes anyagcseréjét, mely kimagaslóan gyors útja a súlycsökkenésnek. Az infrahő funkciónak köszönhetően egy 30 perces kezelés alatt akár 400-600 kalória is elégethet! Ez a rendkívüli hatás természetesen tovább növelhető más alakformáló szolgáltatásokkal, például tekercseléssel.

Az infravörös fény a nap láthatatlan sugárspektrumának része. Egyik legfontosabb emberre gyakorolt hatása, hogy könnyedén behatol az emberi szövetekbe. Amint ez megtörténik, egy természetes rezonancia keletkezik. A rezgésnek és a melegnek köszönhetően az izmok ellazulnak és a fény által ért terület vérkeringése felgyorsul. Az UV- (ultraibolya) fénnyel ellentétben, nincs káros hatása. Folyamatos használatával a visszerek kialakulása megelőzhető, ill. a már meglévő visszerek kezelhetők.
Képes lebontani az érfalakról a lerakódásokat, visszaadja az érfalak rugalmasságát, az erek eredeti belső átmérőjét. Ezzel csökkenthető az érszűkület, az ebből eredő magas vérnyomás tünete.

Ezzel a kezeléssorozattal érhetjük el a  leghatékonyabb súlyvesztést.

 1. Elektromos Izomstimuláció 10 EMS tappancs segítségével (tonizálás, alakformálás)

A testre felhelyezett EMS elektródák stimulálják az izomszöveteket, hatékonyan szabályozva a bio- elektromos és hormonháztartást, felgyorsítják az anyagcserét, s ezáltal csökkentik a fölösleges zsírréteget és feszesítik a bőrt. Alakformáló hatása miatt kitűnő kiegészítése lehet más fogyókúrás kezeléseknek. Az EMS segítségével végezhetünk fenékemelő kezelést, karfeszesítést, has és combfeszesítő kezelést.

EMS programok:

Négyféle manuális EMS mód közül lehet választani:

Egyes mód: kettesével pulzáló, szívdobbanás szerű, inkább a felsőbb izomrétegre ható impulzus. Minden testrészen használható.

Kettes program: egyesével pulzáló impulzust ad, elősegíti a zsírcsökkenést a mélyebb rétegekben. Olyan testrészeken használható, ahol vastag a zsírréteg.

Hármas program: gyorsan pulzáló, inkább a felsőbb rétegekben található az izmokra hat. Felszíni zsír égetése és izom erősödése érhető el, mindemellett a bőrfeszesítésre is alkalmas.

Négyes program: folyamatos kontrakció, a nyirokkeringés serkentésére és a zsír csökkentésére használható. Alkalmas a nyirokkeringés elzáródása esetén és méregtelenítésre.

Telefon: +36 (20) 400 48 57

1144 Budapest, Füredi utca 52-54

Jelentkezz most!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.