Multipoláris rádiófrekvencia

Jelenleg a kozmetika iparban és a szépségiparban nem ismert ennél hatékonyabb rádiófrekvenciás testkezelő fej.

A létező legnagyobb teljesítményű multipoláris rádiófrekvenciás fej! (5MHz)

A multipoláris rádiófrekvencia nagy előnye, hogy nem csak “zsírolvasztó” hatása van, de fokozza a bőr természetes kollagéntermelődését, ezáltal hatékonyan feszesítve a bőrt, eltüntetve a ráncokat és a narancsbőrt.

Pontosan mi az a kollagén?

A kollagén egy rostos kötőszövet, fehérjevegyület, amely segít a szervezet összetartásában. A porcok, a bőr, a haj, a köröm és az inak táplálásában is részt vesz, rugalmasságot ad és erőt, gyakorlatilag minden sejtben jelen van, ami a szöveteket alkotja. Összetartó ereje mellett jelentős szerepet játszik a sejtek regenerálásában, megújulásában. Mivel a 25 év fölött, a kor előrehaladtával már évi átlagosan 1%-kal csökken a kollagén termelődésének mértéke, érdemes odafigyelni a pótlására. Bizonyos életmódbeli tényezők pedig még tovább roncsolhatják a szervezet kollagén-rostjainak szerkezetét, ilyenek például a:

 • környezeti hatások – légszennyezettség vagy szélsőségesebb időjárási tényezők,
 • dohányzás,
 • stressz,
 • alkohol,
 • helytelen táplálkozásból, egészségtelen életmódból eredő vitaminhiány.

A multipoláris rádiófrekvencia hatására felbomlanak a felszíni (1-1,5 cm mélyen lévő) zsírok, valamint gyorsul az anyagcsere, illetve a nyirokkeringés is.

A Rádiófrekvenciás kezelés hatására a bőr védekező reakcióként kollagént kezd termelni, melynek hatására összébb húzódik a bőr, ezáltal csökkentve a ráncokat, a fogyás utáni bőrtöbbletből adódó petyhüdtséget és a narancsbőrt.

Ajánlott használati idő egy kezelés alkalmával: 20-40 perc

A kezelés kúraszerűen javallott: 3-10 alkalom

Kezelések közötti szünet: 2-7 nap lehet

Kezelési javallat:

Szülés után megereszkedett has feszesítése

Zsírbontás- körméret csökkentés

Bőrfeszesítés, petyhüdt bőr feszesítése

Zsírpárnák helyi bontása pl.:térd, belső comb

Megereszkedett felkar ” integető izom” feszesítése

Kollagén szintézis serkentése

Striák-; terhességi csíkok mérséklése

Terhesség során hastájékon megnyúlt bőr feszesítése

Cellulitkezelés, narancsbőr kezelés

A kezelés ellenjavallatai:

A kezelés ellenjavallott lázas állapot idején. Nyílt sebek, sérülések helyén, illetve ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van, aktív herpesz helyén, egyéb daganatos betegség esetén.

A kezelés terhesség esetén, illetve szoptatás alatt és menstruációkor sem kifejezetten javallott.

Pacemaker esetén, vagy ha a kezelendő területen fém implantátum van.

Kezelés előtti felkészülés:

Kezelés előtt 1 órával ne egyen! Táplálkozzon egészségesen és változatosan, kerülje a túlzottan zsíros, cukros ételek fogyasztását! Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a máj túlterhelését.

A kezelés után gondoskodjon megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről! Cukormentes folyadék, lehetőleg szénsavmentes víz.

Intenzív testmozgással vagy izomstimulátor kezeléssel tovább fokozható a Multipoláris Rf kezelés eredménye. (Bérletes vendégeinek az izomstimuláló részét képzi a programnak.)

Kezelési indikációk (javallat):
 • Szülés után megereszkedett has feszesítése
 • Zsírbontás- körméret csökkentés
 • Bőrfeszesítés, petyhüdt bőr feszesítése
 • Zsírpárnák helyi bontása pl.:térd, belső comb
 • Megereszkedett felkar ” integető izom” feszesítése
 • Kollagén szintézis serkentése
 • Striák-; terhességi csíkok mérséklése
 • Terhesség során hastájékon megnyúlt bőr feszesítése
 • Cellulitkezelés Narancsbőr kezelés
Kontraindikációk (nem javasolt):
 • A kezelés ellenjavallott lázas állapot idején. Nyílt sebek, sérülések helyén, illetve ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van, aktív herpesz helyén, egyéb daganatos betegség esetén.
 • A kezelés terhesség esetén, illetve szoptatás alatt és menstruációkor sem kifejezetten javallott.
 • Pacemaker esetén, vagy ha a kezelendő területen fém implantátum van.
 • Páciens irreális elvárásokkal.
Hogyan készüljek a kezelésre?
 • Ne egyen a kezelés (testkezelés) előtt egy órával! Táplálkozzon egészségesen és változatosan, kerülje a túlzottan zsíros, cukros és túlzottan fűszeres ételek fogyasztását! Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a máj túlterhelését.
 • Testkezeléskor szabaddá kell tenni a kezelendő részt, ezért lehetőség szerint hozzon magával bikinit!
 • A kezelés után gondoskodjon megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről!
 • Intenzív testmozgással vagy izomstimulátor kezeléssel tovább fokozható a Multipoláris Rf kezelés eredménye, mivel így még tovább javul a mikro-cirkuláció(a legkisseb erekben (arteriolák, venulák és kapillárisok) történő véráramlás, ) és élénkül a nyirokkeringés.

A kezelés javítja a bőr esztétikai megjelenését is cellulit kezelésre, feszesítésre kiválóan alkalmas, intenzív alakformáló hatású. A bőr tónusa szemmel láthatóan is és érezhetően is javul.

Leggyakrabban előforduló kérdések:
Biztonságos –e a kezelés? 

Igen, a kezelés teljesen biztonságos, non-invazív. A kezelés kontrollált módon történik.

Fájdalmas –e a kezelés?

Egyáltalán nem! A kezelés teljesen, abszolút fájdalommentes. A kezelés alatt kellemes enyhe bizsergés melegségérzet tapasztalható azon a részen amit épp kezelünk.

A test bármely része kezelhető?

Igen, a test bármely része kezelhető: pl.: belső comb, külső comb, csípő, popsi, térd, hát, has, derék, oldalrész, felkar stb.

Napozhatok a kezelés előtt/után?

 Igen! A kezelést nem befolyásolja a napozás/ szoláriumozás.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A kezelés területtől függően általában 20-60 perc alatt elvégezhető, noha vendégeink szívesen élveznék egész nap annyira pihentető. A kezelés után azonnal vissza lehet térni a napi tevékenységhez. Egy-egy terület kezelése akár ebédszünetben is megoldható.

Mikor láthatom a kezelés eredményét?

Általában már az első néhány kezelés után! A Multipole Rf intenzív alakformáló- feszesítő kezelés mérhető eredményeket hoz! Gondoskodik a kezelt terület feszességének visszaállításáról is, a cellulitot (narancsbőrt) pedig elsimítja. Tehát a kezelt felületen nem lógósodik meg a bőr, hanem láthatóan sokkal feszesebb lesz. Akár már az első kezelés után látható és érezhető az eredmény, természetesen egyéni tényezőktől függően.

Szembetűnő eredmény a kezeléssorozat után jelentkezik.

Szülés után megereszkedett a bőr a hasamon, szeretném ha feszesebb lenne és nem lógna úgy. Jó lehet nekem a kezelés?

Igen! A Multipole Rf rádiófrekvenciás gép többféle programmal van ellátva, így kifejezetten az Ön egyéni adottságaihoz tudjuk igazítani a kezelést. Tapasztalataink is igazolják a kezelés eredményességét, látványosan feszesebb a kezelt terület a kúra után.

Nekem a narancsbőr eltüntetése a legfontosabb. Jó lehet nekem a kezelés?

A konzultáció során szakemberük személyre szabott kezelési tervet készít Önnek, hogy mihamarabb elérhesse a kívánt eredményeket. A Multipole Rf kezelés azért jó választás a narancsbőr kezelésére, mert hatékonyan és látványosan fejti ki hatását és abszolút fájdalommentes. A kezelés után a bőr egyre feszesebbé válik, és fokozatosan kisimulnak a  cellulit -narancsbőr jellegzetes bemélyedései, és minden kezelés után egyre csak javul az összkép.

Van még valami fontos tudnivaló?

A kezelést követően felvilágosítást kap a kezelés utáni fontos teendőkről. Mivel a kezelés hatására az elbontott zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami természetes módon a kiválasztással ürül ki a szervezetből, ezért a salakanyagok kiürülését fokozott folyadékbevitellel és zsírszegény diéta betartásával támogatni kell! Az eltávolítandó salakanyagokat a szervezet a kiválasztás során a sav-bázis egyensúly fenntartása mellett távolítja el, ezért javallott támogatni a folyamatot bázikus anyagok bejuttatásával pl.: lúgos mentes ásványvíz.

Jelentkezz most!

Egy napon belül visszahívlak a megadott telefonszámon, és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Bejelentkezés szükséges!

A bérletek felhasználásának szabályai: A 5-10 alkalmas bérletek a vásárlás napjától 3 hónapig érvényesek. Az előjegyzett időpont az előző napon még lemondható/ módosítható, aznapi lemondásra nincs lehetőség, a bérletből lehúzásra kerül. Bérleteink névre szólóak. Késés esetén az aznapi kezelés időtartama, a késéssel arányosan lerövidül.

AJÁNLÁSOK

Ti mondtátok
 • A hullámmasszázs az valami csoda, totálisan beleszerettem!???? Teljesen feltöltődtem utána, mindenkinek ajánlom!

  Vivien
 • 100%ig megbízható látható eredmények már pár alkalom után. Csak ajánlani tudom. 🙂

  Szasza
 • Szívből ajánlom, 5/5 ***** 🙂

  Diána
 • A legjobb masszőr, őszinte barát! Csak ajánlani tudom! 🙂

  Anett
Kapcsolat

Telefon: +36 (20) 400 48 57

1144 Budapest, Füredi utca 52-54

Jelentkezz most!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.